Μια αποκάλυψη για τον νεογέννητο γιο της έκανε η Κάιλι Τζένερ μέσα από τα social media. Η γνωστή τηλεπερσόνα που υποδέχθηκε το δεύτερο παιδί της με τον Τράβις Σκοτ στις 2 Φεβρουαρίου, αποκάλυψε πως άλλαξε γνώμη για το όνομα του παιδιού. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως ο γιος τους θα πάρει το όνομα Γουλφ Γουέμπστερ, το οποίο τελικά δεν ισχύει. Έτσι, η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ άλλαξαν το όνομα του γιου τους.

Η ανακοίνωση του ονόματος του παιδιού έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του. Ο μικρός είχε ανακοινωθεί ότι θα πάρει το όνομα Γουλφ, αλλά τελικά αυτό άλλαξε. Με νέα ανάρτησή της στο Instagram story της, η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε ότι το όνομα του δεύτερου παιδιού της δεν είναι το Γουλφ, όπως γράφεται παντού, Ωστόσο, δεν είπε ακόμη πώς θα φωνάζουν τελικά τον μικρό.

«Το όνομα του γιου μας δεν είναι πια Γουλφ. Αυτό άλλαξε γιατί φάνηκε ότι δεν του ταιριάζει», ανέφερε στο post της η Κάιλι Τζένερ. Το ζευγάρι έχει ακόμη ένα παιδί, την 4χρονη Στόρμι και όπως αποκαλύφθηκε σκέφτονται να δώσουν ένα άλλο όνομα στον γιο τους. Το νέο όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, όπως ανέφερε και η Daily Mail, η οποία επικοινώνησε με εκπρόσωπο της οικογένειας για δήλωση.

Το εκκεντρικό ζευγάρι έχει την τάση να δίνει στα παιδιά του μοναδικά μικρά ονόματα. Το TMZ είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το πιστοποιητικό γέννησης του μικρού που ανέφερε ως όνομά του το Γουλφ Γουέμπστερ, το οποίο ήταν αρκετά τυπικό. Αλλά, το μεσαίο όνομα του είχε αναφερθεί πως ήταν το Ζακ. Στην πραγματικότητα, το Ζακ είναι το βαπτιστικό όνομα του Τράβις. Το πραγματικό όνομα του ράπερ είναι Ζακ Μπερνόν Γουέμπστερ II.

Ωστόσο, ακόμη δεν ξέρουμε τελικά αν ο μικρός θα κρατήσει κάποιο από τα δυο αυτά ονόματα. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα αποκαλύψει το ζευγάρι. Έτσι, όλοι τώρα περιμένουν την Κάιλι Τζένερ και τον Τράβις Σκοτ να ανακοινώσουν το νέο όνομα του γιου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ