Πριν από λίγες μέρες, η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου. Όπως φρόντισε να ενημερώσει τους εκατομμύρια followers της στα social media, το όνομα που θα δώσουν με τον Τράβις Σκοτ στον γιο τους, θα είναι Γουλφ Γουέμπστερ. Μάλιστα, τότε η Kάιλι Τζένερ ανέβασε story με το όνομα του μωρού ενώ μαζί είχε κάνει post ένα emoji με λευκή καρδιά. Το μωρό γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

H Kάιλι Τζένερ με την κόρη της Στόρμι τον Σεπτέμβριο του 2021. (The Mega Agency)

Το εκκεντρικό ζευγάρι έχει την τάση να δίνει στα παιδιά του μοναδικά μικρά ονόματα – η μεγάλη τους κόρη λέγεται Στόρμι. Τώρα, το TMZ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πιστοποιητικό γέννησης του Γουλφ Γουέμπστερ και έχουμε να πούμε πως είναι αρκετά τυπικό. Αλλά, με μια πιο προσεκτική ματιά βλέπουμε πως το μεσαίο όνομα του Γουλφ είναι Ζακ. Στην πραγματικότητα, το Ζακ είναι το βαπτιστικό όνομα του Τράβις. Το πραγματικό όνομα του ράπερ είναι Ζακ Μπερνόν Γουέμπστερ II.

Το μωρό Γουλφ γεννήθηκε από τον Dr. Thais Aliabadi, τον ίδιο μαιευτήρα γυναικολόγο που βοήθησε να γεννηθεί η αδερφή του Στόρμι αλλά και η ξαδέρφη του, Τρου. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως το πιστοποιητικό γέννησης της μικρής δεν έχει μεσαίο όνομα. Το προνόμιο το έχει μόνο ο Γουλφ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ