Ο σύντροφος της Κέιτ Μος, ο φωτογράφος Νικολάι φον Μπίσμαρκ, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Fendi, Kim Jones, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του βιβλίου με πορτρέτα The Fendi Set: From Bloomsbury to Borghese.

Με αφορμή την κυκλοφορία του, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ο 35χρονος Νικολάι διοργάνωσε ένα πάρτι στη Βασιλική Ακαδημία των Τεχνών στο κέντρο του Λονδίνου. Εκτός από τη 48χρονη διάσημη αγαπημένη του μαζί με την κόρη της Λίλα, το «παρών» έδωσαν και η 25χρονη Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, με τη στενή της φίλη Έλα Ρίτσαρντς – εγγονή του Κιθ Ρίτσαρντς.

Ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ.
H εμφανώς αδυνατισμένη πριγκίπισσα Βεατρίκη με δημιουργία Sandro
Η Κέιτ Μος και η 19χρονη κόρη της Λίλα.

«Αυτό το βιβλίο ήταν μεγάλο και κοπιαστικό, αλλά ταυτόχρονα ήταν απίστευτο να εργάζεσαι έτσι κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων που το έχω κάνει, που μου δόθηκε ο χρόνος, κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Αυτό το βιβλίο πραγματικά με έκανε καλύτερο» τόνισε ο Γερμανός αριστοκράτης αναφερόμενος στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο χρειάστηκε έντεκα μήνες για να ολοκληρωθεί, ενώ οι φωτογραφίσεις έγιναν στο Σάσεξ της Αγγλίας αλλά και το Παρίσι.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ