Η Μαρία Ολυμπία έχει ήδη ξεχωρίσει στους κοσμικούς κύκλους με το ιδιαίτερο στυλ της. Η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου και τις Μαρί Σαντάλ επιλέγει πάντα κομψά σύνολα για τις εμφανίσεις της. Συχνά επιλέγει statement κομμάτια για να ολοκληρώσει τα looks της. Το βράδυ της Τρίτης έκανε μια ακόμα κοσμική εμφάνιση στο Λονδίνο. Η Μαρία Ολυμπία βρέθηκε μαζί με την 26χρονη φίλη της, Έλλα Ρίτσαρντς στην παρουσίαση του βιβλίου The Fendi Set που πραγματοποιήθηκε στο Royal Academy of Arts.

Ποια είναι η Έλλα Ρίτσαρντς

Πρόκειται για την εγγονή του θρύλου των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες διάσημων οίκων μόδας, όπως του Burberry αλλά και του brand Topshop. H βρετανική Vogue την έχει αποκαλέσει «η επόμενη Κάρα Ντελεβίν» λόγω του background της αλλά και της κοσμικής της παρουσίας.

Γεννημένη σε ένα σπίτι άρρηκτα συνδεδεμένη με το στυλ και τη μουσική, η ίδια ακολουθεί το ένστικτό της συνεχίζοντας την οικογενειακή της κληρονομιά. Η ‘Έλλα Ρίτσαρντς είναι η εγγονή του μέλους των Rolling Stones, Κιθ Ρίτσαρντς και κόρη της Λουσί ντε λα Φαλέζ, ανιψιάς της μούσας Yves Saint Laurent, Λουλού ντε λα Φαλέζ και του φωτογράφου Μάρλον Ρίτσαρντς. Επίσης η Έλλα υπήρξε και μια από τις παράνυμφες της Κέιτ Μος στον γάμο της με τον Τζέιμι Χινς το 2011.

Η αρχή στο modelling

Το εναρκτήριο λάκτισμα στο modeling έγινε το 2012 όταν υπέγραψε στο πρακτορείο μοντέλων London’s Storm Models κι έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο σόου του Calvin Klein για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.

H Έλλα Ρίτσαρντς στην επίδειξη μόδας του Calvin Klein για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2013 (Abaca)

Από τότε μέχρι σήμερα έχει περπατήσει σε επιδείξεις μόδας για μεγάλους οίκους όπως Prada, Valentino και Fendi. Μάλιστα υπήρξε και μούσα του Tom Ford καθώς συμμετείχε στην καμπάνια του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014/’15 δίπλα στην Τζίτζι Χαντίντ.

Η φιλία με τη Μαρία Ολυμπία

Στο DNA της έχει καταγραφεί η αγάπη της για τη μουσική αλλά και για το luxury μποέμ στυλ, ενώ δεν είναι τυχαία η κολλητή της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρίας Ολυμπίας. Οι δύο γυναίκες μοιράζονται την ίδια αδυναμία για την πολυτέλεια, τα ταξίδια και τα λαμπερά πάρτι. Απόδειξη; Η νέα τους κοινή εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης στην παρουσίαση του βιβλίου The Fendi Set που πραγματοποιήθηκε στο Royal Academy of Arts.

Η Έλλα Ρίτσαρντς με τη Μαρία Ολυμπία. (Getty Images/Ideal Image)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ