Η τέταρτη συνέχεια των ταινιών «The Bachelor» έρχεται με τρομακτική φόρα. Σκοτεινό και ανατρεπτικό, το νέο «The Black Bachelor» έρχεται και πάλι στις κινηματογραφικές αίθουσες με πολλές ανατροπές. Το «The Black Bachelor» κάνει πρεμιέρα 9 Δεκεμβρίου και ήδη έχουμε τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Η παρέα των ταινιών «The Bachelor 2» και «The Bachelor 3», Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, γίνεται τώρα πεντάδα με την προσθήκη του Λευτέρη Ελευθερίου και ταξιδεύουν μέχρι τη Μάνη για έναν ακόμα αρραβώνα. Όλα θα πάνε στραβά όμως και αντί για αρραβώνα θα έρθουν αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική οικογένεια που έχει εμφανιστεί ποτέ.

Κρυμμένα μυστικά, ακραίες καταστάσεις, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, φωνές μέσα στο σκοτάδι, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ικανά να τους σταματήσουν. Ή μήπως είναι;

Σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος (“The Bachelor 2”, “The Bachelor 3”, “…για πάντα”) σε σενάριο της Σοφίας Καζαντζιάν και του Μάριου Ιορδάνου.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε κάνει και μια αστεία ανάρτηση για το Instagram από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Ο πρωταγωνιστής των ταινιών The Bachelor που θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με το The Black Bachelor σχολίασε το μεγαλύτερο «κρασάρισμα» των social media με τον δίκό του τρόπο.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Οκτωβρίου, είχε γίνει το μεγάλο «κρασάρισμα» στα social media. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αρκετές ώρες μετά και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το σχολίασε με ένα video στο account της ταινίας The Black Bachelor στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός καλωσόρισε πίσω το Instagram με ένα βίντεο που ανέβηκε ακριβώς στις 1:45 τα ξημερώματα, με το που «επέστρεψε» δηλαδή το συγκεκριμένο social media.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Φωτογραφίες: Johnny Panopoulos.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ