Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του ακούγεται για το νέο Survivor. Πριν από ένα μήνα μέσα από το Nikopolis Blog διαψεύστηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να έχει δεχτεί πρόταση για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα άλλαξαν αφού ο «Ντάνος» έχει δεχτεί πρόταση από την Acun Medya για να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του Survivor.

Παίκτης ή παρουσιαστής;

Η πρόταση αφορά δύο σκέλη. Το πρώτο είναι η συμμετοχή του ως παίκτης. Το δεύτερο είναι ο ρόλος της συμπαρουσίασης με τον Γιώργο Λιανό. Το στενό μαρκάρισμα στον Γιώργο Αγγελόπουλο γίνεται και από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, ο Τούρκος παραγωγός καταφθάνει τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για να κάνουν ραντεβού.

Η παλαιότερη πρόταση για την παρουσίαση

Σύμφωνα με το Nikopolis Blog, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από έναν χρόνο είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Παραγωγή του παιχνιδιού σχετικά με την παρουσίαση του Survivor. Τελικά οι συζητήσεις αυτές δεν προχώρησαν ποτέ, και παρουσιαστής χρίστηκε ο Γιώργος Λιανός.  Ο τελευταίος θεωρείται πλέον ο «εκλεκτός» του Acun μετά το επαγγελματικό του διαζύγιο με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Η τύχη του Survivor All Star

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα σχέδια για Survivor All Star έχουν πλέον εγκαταλειφθεί, αφού παλιότεροι παίκτες που είχαν αφήσει το σημάδι τους στον Άγιο Δομίνικο, είτε αρνήθηκαν να λάβουν μέρος, είτε ζήτησαν πάρα πολλά χρήματα που ανέβαζαν στα ύψη το budget της Παραγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ