Η επιστροφή του Survivor, όπως πρώτο σας είχε γράψει το okmag από τα τέλη του καλοκαιριού, είναι γεγονός! Mάλιστα, αυτό το Survivor είναι ένα προσωπικό στοίχημα του Τούρκου παραγωγού που θέλει το project να πετύχει μετά την παταγώδη αποτυχία του Top Chef στην συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχές προβάλλεται ήδη στις οθόνες, ωστόσο η παραγωγή έχει κάνει κάποια μυστικά ραντεβού για τους ανθρώπους που κυρίως θα βρεθούν στην ομάδα των διασήμων.

Κάποιοι θέλουν τον Νάσο Γαλακτερό να έχει δεχτεί πρόταση να βρεθεί στο Survivor, ωστόσο μέχρι τώρα εκείνος δεν έχει απαντήσει. Από τα πρόσωπα που ήδη έχουν δεχτεί πρόταση από την παραγωγή είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Να σημειώσουμε ότι το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου έχει ακουστεί και για το Survivor all Stars, ωστόσο η συμμετοχή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου φαίνεται πως ήταν ένας παράγοντας για να απαντήσει αρνητικά.

Η Λάουρα Νάργες, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κώστας Παπαδόπουλος που κάποιοι λένε πως έχουν δεχτεί πρόταση, από το ρεπορτάζ μέχρι αυτή την στιγμή δεν επιβεβαιώνεται. Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που ακούστηκε ότι η παραγωγή την θέλει στον Άγιο Δομίνικο να αγωνίζεται, φαίνεται πως στον ΣΚΑΪ την σκέφτονται για την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» που θα επιστρέψει για να προβάλλει τα backstage από όσα θα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Η φετινή πρεμιέρα θα γίνει πριν από την Πρωτοχρονιά με επικρατέστερη ημερομηνία τις 26 Δεκέμβρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ