Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα (για άλλη μία φορά) ότι ο Ντάνος έχει δεχτεί πρόταση από την Acun Medya για να λάβει μέρος στο νέο Survivor.

Ταυτόχρονα είχε γίνει γνωστό ότι τα σχέδια για Survivor All Star έχουν πλέον εγκαταλειφθεί, αφού παλιότεροι παίκτες που είχαν αφήσει το σημάδι τους στον Άγιο Δομίνικο, είτε αρνήθηκαν να λάβουν μέρος, είτε ζήτησαν πάρα πολλά χρήματα που ανέβαζαν στα ύψη το budget της Παραγωγής.

Και ενώ παλιοί «αριστούχοι», όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος ή ο Ηλίας Γκότσης έδειχναν έτοιμοι να κάνουν βαλίτσες σε περίπτωση που έπαιρνε φως η All Star εκδοχή του παιχνιδιού, ο πιο δημοφιλής παίκτης στην ιστορία του Survivor κρατάει σιγή ιχθύος.

Δεν έχει δεχτεί πρόταση

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που ο κόσμος τον φωνάζει ακόμα «Ντάνο» στο δρόμο. Ο Γιώργος αφού δοκιμάστηκε στην υποκριτική αλλά και το επιχειρείν, πριν από έναν χρόνο είχε μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Παραγωγή του παιχνιδιού, που είχε να κάνει όμως με την παρουσίαση του Survivor. Τελικά οι συζητήσεις αυτές δεν προχώρησαν ποτέ, και παρουσιαστής χρίστηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο τελευταίος θεωρείται πλέον ο «εκλεκτός» του Acun μετά το επαγγελματικό του διαζύγιο με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αυτή είναι πάντως και η τελευταία φορά που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε σε επαφή με την Acun Medya. Καλά πληροφορημένες πηγές επιβεβαιώνουν στο okmag ότι ο Ντάνος δεν έχει δεχτεί κάποια προσέγγιση για τον νέο κύκλο του Survivor -το τρέιλερ για την υποβολή συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται και οι αιτήσεις…. πέφτουν βροχή κυρίως από νεαρούς άντρες.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν, ότι τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Ντάνο με το Survivor δεν έχουν κάποια υπόσταση και πως μάλιστα κανείς δεν επικοινώνησε με τον ίδιο για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύδει το ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναμένεται πάντως να σχολιάσει πρώτη φορά τις παραπάνω φήμες σε συνέντευξη που ετοιμάζεται να παραχωρήσει στη νέα βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Open TV.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ