Μετά την αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία συμμετείχε στο Survivor που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021, κατά της παραγωγής, η Acun Medya εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας μέσω αυτής ότι η εταιρεία παραγωγής δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση της υγείας της πρώην παίκτριας.

Η πρώην παίκτρια του reality, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη «δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε και συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς». Η πρώην παίκτρια έχει καταθέσει αγωγή ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση.

Η ανακοίνωση της Acun Medya:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσόμενη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ