Κατατέθηκε η αγωγή της πρώην παίκτριας του Survivor Σοφίας Μαργαρίτη εναντίον του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος είναι ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη το ποσό που ζητά είναι 200.000 για ηθική βλάβη και παραμόρφωση.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

«Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μία σύμβαση η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα. Είτε πάει κάποιος εκεί λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία, είτε τραυματιστεί, είτε γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν. Το υπογράφουν μεν αλλά είναι καταχρηστικό. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη που έχουν οι παίκτες» συνέχισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Δεν πάει να πει ότι εάν υπογράφεις έναν όρο ότι δεν είναι καταχρηστικός. Το δικαστήριο μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όρο». Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας όταν η Σοφία Μαργαρίτη ήρθε στην Ελλάδα, πο γιατροί της έκαναν «τελείως διαφορετικές διαγνώσεις».

«Το πιο σοβαρό είναι ότι την υποχρέωσαν να συνεχίσει για μία εβδομάδα το οποίο ήταν καταστροφικό για την υγεία της. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς.

Βλέπουμε μία τεράστια παραγωγή που δεν την έχουν πάρει ούτε τηλέφωνο. Η διάγνωση που της έγινε από άνθρωπο, και που δεν ήταν γιατρός, είναι ότι δεν έχει τίποτα, άρα συνέχισε. Εάν έχουμε μία πρόταση από την άλλη πλευρά, θα δούμε το ενδεχόμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού», προσέθεσε ο κ. Λύτρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ