Δύσκολες ώρες βιώνει ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ο πολυαγαπημένος αδελφός του έφυγε από τη ζωή.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το limnosreport, άφησε την τελευταία του πνοή χθες βράδυ, στο Νοσοκομείο Λήμνου, όπου προσήλθε γιατί ένιωσε αδιαθεσία.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, όπου ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα.

Ποιος ήταν ο Κώστας Ρόκκος

Ο Κώστας Ρόκκος ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύζυγό του, Βάσω. Από νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης, έχοντας τέσσερα καταστήματα. Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα. Για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του, την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη, όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας Ρόκκος, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει και μέσα από τα social media, δημοσίευσε στα instastories του μία μαύρη φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι θείε μου».

Στέλιος Ρόκκος, Ανδρέας Ρόκκος

Δείτε την ανάρτησή του:

Ο Κώστας Ρόκκος αγαπούσε πολύ το ψάρεμα – όπως και ο διάσημος αδερφός του- με αποτέλεσμα στο προφίλ του στο Facebook να υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες τους με τις “ψαριές” που έκανε κατά καιρούς.

Φωτογραφίες: Facebook/Kostas Rokkos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ