Ένα οργισμένο μήνυμα έστειλε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μέσα από τα social media μετά τον θάνατο του σκύλου της, Milo. Η ίδια αποκάλυψε πως κάποιος ασυνείδητος που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην παραλιακή χτύπησε τον σκύλο της και τον εγκατέλειψε. Λίγο αργότερα το άτυχο ζώο ξεψύχηση στον κτηνίατρο. Συγκλονισμένη η Σοφία Μπεκατώρου αποκάλυψε μέσα απο τον λογαριασμό της στο Instagram πως σκότωσαν τον σκύλο της.

Ιδίαίτερα σοκαρισμένη και συγκινημένη η Ολυμπιονίκης μίλησε για αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνά η οικογένειά της, μιας και ο Milo ήταν μέλος της και έστειλε το δικό της μήνυμα. Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά, πως αν ήταν λίγο πιο γρήγορη, όπως ο τετράποδος φίλος της – σίγουρα θα είχε τραυματιστεί κι εκείνη.

«Εσύ που πέρασες οδηγώντας με 1000 στην παραλιακή στη Βάρκιζα, να ξέρεις σκότωσες τον Milo. Αν ήμουν γρήγορη θα είχες χτυπήσει κι εμένα. Τον παράτησες. Έφυγες. 5 άνθρωποι μας βοήθησαν μέχρι να πάμε στον κτηνίατρο, όπου εκεί κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία. Ο Milo ήταν μέλος της οικογένειάς μας.», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Και συνέχισε: «Μην τρέχετε έτσι στον δρόμο κοστίζει ζωές».

Ο Milo ήταν ένας καλός φίλος και μια όμορφη παρέα για όλη την οικογένεια της Σοφίας Μπεκατώρου. Η ίδια είχε ανεβάσει και στο παρελθόν φωτογραφία του στα social media. Και φυσικά είχε το σκυλάκι της σαν ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς της.

Η απώλειά του είναι κάτι που της στοιχίζει πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε δημόσια για τον σκύλο της που τον σκότωσαν στην παραλιακή στη Βάρκιζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ