Έξαλλη εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Αιτία το body shaming της Αφροδίτης Λατινοπούλου προς τη Δανάη Μπάρκα μέσα από ανάρτησή της στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως είναι εντελώς αντίθετη με όσα έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», είχε γράψει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της, πάνω από μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό.

«Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη μαμά της Δανάης που έχει κάνει τόσο φοβερή δουλειά με αυτό το πλάσμα και δεν περνά τίποτα μέσα της. Το σκέφτηκα πολύ όταν είδα την ανάρτηση αυτή κκαι προσπαθούσα να καταλάβω τη στοχοποίηση. Έβαλε μέσα την παχυσαρκία κι έφερε τη Δανάη στο προσκήνιο κι ότι αυτό είναι πρότυπο προς τα έξω. Ότι μέσα από αυτό, λέμε στα παιδιά να πάρουν κιλά. Το πώς αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά εκείνη και μόνο. Θέλω να πω ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει, ούτε θέλει να πάρει πίσω κάτι», ανέφερε αρχικά.

«Εγώ το σκέφτηκα πάρα πολύ. Όταν είδα αυτή την ανάρτηση προσπαθούσα να καταλάβω αν η στοχοποίηση είναι η Δανάη, το περιοδικό γιατί υπήρχε η αναφορά τι ωραία που είναι η Δανάη. Αν ήταν το θέμα της ότι τόλμησε να πάει με μαγιό στην παραλία. Δεν μπόρεσα να καταλάβω. Προσπάθησε να βάλει ένα θέμα μέσα που αφορά την παχυσαρκία, όμως έφερε όλο αυτό το συμβάν σαν παράδειγμα ότι αυτό αφορά πρότυπο. Το πως αισθάνεται η Δανάη με το σώμα της αφορά μόνο την Δανάη, δεν αφορά κανέναν άλλον! Ποιον ενόχλησε; Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει μετανιώσει. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν μας» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου κι είπε πως θα ήθελε να στείλει τη Δανάη Μπάρκα για εξετάσεις: «Της διαφεύγει ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας, από το οποίο δεν υποφέρει η Δανάη, αλλά πολλοί άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και δεν έχουν πάει για χρόνια στην παραλία, που αρνούνται να εμφανιστούν γυμνοί μπροστά στους συντρόφους τους, που υποφέρουν και κλαίνε. Βγήκαν και τοποθετήθηκαν κι είπαν ότι τα λέει πολύ καλά η Δανάη. Ποιο είναι το θέμα, λοιπόν; Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν θα πάει στην παραλία; Έχει χαθεί ο εστιασμός».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ