Η Δανάη Μπάρκα μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν από το πρωί προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση. Σε αυτή περνά το μήνυμά της και λέει το δικό της «ευχαριστώ». «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια. Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς)», έγραψε η παρουσιάστρια. Στη φωτογραφία που συνόδευε αυτές τις λέξεις, η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό στην παραλία απολαμβάνοντας την ηλιόλουστη μέρα της στην Μεσσηνία.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια μπήκε στο «στόχαστρο» της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό έκανε λόγο για «λάθος πρότυπα».

Η απάντηση από τη Δανάη Μπάρκα ήταν άμεση και έγινε μέσω της εκπομπής της στο Mega.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι σέξι και ανέμελη», πρόσθετε ακόμα.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΝΔ που φρόντισε να ανακοινώσει ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου «δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο». Μάλιστα, δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram κοινοποίησε αυτή την εξέλιξη καθώς και μηνύματα υποστήριξης που έλαβε στα social media.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ