Η Ρούλα Σταματοπούλου βάφτισε τον γιο της στην Τήνο. Η makeup artist έγινε μαμά τον περασμένο Μάιο και μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο πραγματοποίησαν τη βάφτιση του γιου της Μιχαήλ Άγγελου στο νησί της Μεγαλόχαρης.

«Για εμένα ήταν μαγικό που βαφτίσαμε το παιδί μας στην Τήνο που το είχαμε τάξει. Ήταν παραπάνω ονειρικό από ότι το φανταζόμασταν. Μας έκανε τέλειο καιρό», δήλωσε η μητέρα του Μιχαήλ Άγγελου στην εκπομπή Happy Day που αποκάλυψε ότι ο γιος της έκλαιγε στη βάφτιση.

Η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Ανάμεσα στους καλεσμένους φίλους της γνωστής makeup artist και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της.

Όπως και η κουμπάρα της Ρούλας Σταματοπούλου, η σχεδιάστρια Χρύσα Καλπάκη η οποία δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα με στιγμές της βάφτισης.

Η Χρύσα Καλπάκη.

Η makeup artist είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε ζητήσει από την Παναγία της Τήνου να της δώσει την ευκαιρία να γίνει μητέρα. Όσο για το όνομα του γιου της, όταν βρέθηκε στο Πανορμίτη στη Σύμη η ίδια δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

«Όταν έγινε το “θαύμα” δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί. Έψαχνα τα πιο περίεργα. Εκεί που χάιδευα την κοιλίτσα μου και έλεγα “άγγελέ μου” κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου και δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο. Έτσι βγήκε ο Μιχαήλ Άγγελος», δήλωσε συγκινημένη στην εκπομπή η μητέρα του μικρού.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Σταματοπούλου: Η άτυχη εγκυμοσύνη πριν αποκτήσει τον γιο της – «Είναι απώλεια, είναι θάνατος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ