Η γνωστή make up artist Ρούλα Σταματοπούλου έφερε στη ζωή τον περασμένο Μαϊο το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο. Τα ευχάριστα νέα είχε αποκαλύψει τότε μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, με την οποία υπήρξαν επί χρόνια συνεργάτιδες. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ρούλα Σταματοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

«Για μένα ήταν κάτι πολύ μακρινό, δεν είναι όλες οι γυναίκες να γίνουν μητέρες. Είχα σκεφτεί να κάνω τη δική μου οικογένεια. Σε είχα ρωτήσει πώς το κάνεις… Δεν μου χτύπησε καμπανάκι. Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήρθε ο άνθρωπος στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήθελα να το ζήσω μαζί του. Στον Κωνσταντίνο αρέσει η οικογένεια. Εγώ είμαι πιο ατίθαση και ελεύθερο πνεύμα.

Δεν περίμενα ότι εμείς θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Όλα αυτά που μου περιέγραφες δεν μπορούσα να τα καταλάβω και να τα νιώσω. Πόσο δίκιο είχες. Πόσο ευλογημένη νιώθω που ο Θεός μου χάρισε αυτό το πλάσμα. Και ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις. Χωρίζουν ζευγάρια για αυτό. Ο Θεός είτε μας δώσει παιδί είτε όχι, εγώ πείσμωσα τόσο πολύ που ήθελα να το κάνω όπως πρέπει, να έχω ένα παιδάκι. Νιώθω μεγάλη ευλογία για αυτό» ανέφερε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Σταματοπούλου αναφέρθηκε και στην άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν αποκτήσει τον γιο της, Άγγελο. «Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά. Διαλυόμουν, όσο πιο πολύ πείσμωνα, πήγαινα πιο κοντά. Έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει… και έγινε. Επειδή είχαμε κάποιες αποτυχίες και έλεγα δεν θα έγινε πάλι. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τώρα λέω έγινε… Πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει… Η εγκυμοσύνη πριν από τον Άγγελο. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε πίσω ούτε μήνα. Είπα στον γιατρό πότε μπορώ να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ