Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Παύλος Χρηστίδης, καθώς η σύζυγός του Νάντια Μητσάκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο. Στη φωτογραφία πόζαρε με τη σύζυγό του και στη λεζάντα έγραψε: «Γεννήσαμε! Ξενυχτισμένοι… Αλλά πολύ ευτυχισμένοι. Τα κορίτσια μου είναι καλά και εγώ ακόμα καλύτερα. 10.01.23».

Ο Παύλος Χρηστίδης και η Νάντια Μητσάκου έχουν αποκτήσει ακόμα μια κόρη, την Μπιάνκα, που ήρθε στη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2020. Λίγες μέρες νωρίτερα το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

Στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη για το ΟΚ! είχαν αποκαλύψει ένα από τα ευτράπελα περιστατικά του γάμου τους. Συγκεκριμένα ο Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: «Όπως σου είπα, με τον χρόνο είμαι πάντα οριακός. Σάββατο από γευμα στο Ναύπλιο είναι πολύ δύσκολο να παρκάρεις και εμείς θέλαμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά στο Βουλευτικό (σ.σ. ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος τους). Παρκάραμε έξω από ένα μαγαζί του Ναυπλίου και ενημερώσαμε την ιδιοκτήτρια ότι παντρευόμαστε και σε τριάντα λεπτά θα γυρίσουμε. Τα υπόλοιπα ας τα πει η Νάντια…».

Η Νάντια Μητσάκου με τη σειρά της πρόσθεσε: «Περπατήσαμε ως το Βουλευτικό, όπου θα γινόταν ο γάμος, και ήταν όλα μαγικά. Όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, την ώρα που κατεβαίναμε και μας πετούσαν το ρύζι, άρχισε να χτυπάει επίμονα το κινητό μου. Η φράση που άκουσα όταν το σήκωσα ήταν “Νάντια, έλα τώρα, γιατί σας παίρνουν τις πινακίδες”. Φαντάσου εγώ με το νυφικό, ο Παύλος με το κοστούμι, γεμάτοι ρύζι και ο αστυνομικός να λέει “Μου έχουν κάνει καταγγελία, δεν γίνεται να μην σας τις πάρω”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ