Η Όλγα Κιουρτσάκη θα κρατά σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου φωτογραφήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τον ερχομό του παιδιού. Όσο για το φύλο του, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτει μέσα από το Nikopolis Blog ότι θα είναι κορίτσι.

«Μπορεί να μην είναι το πρώτο της εγγόνι, αλλά με την Όλγα είχε πάντα μια πιο στενή και προστατευτική σχέση, τη μεγάλωσε μόνη της, και ήταν πάντα δίπλα της στον αγώνα της να καταφέρει να μείνει έγκυος» σημειώνει ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Όλγα Κιουρτσάκη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. « Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι να τα καταφέρω. Είμαι 36 χρόνων και μέσα στα 15 χρόνια που είμαι με τον σύζυγό μου δεν μπορούσα στην αρχή να μείνω έγκυος, ενώ αντιμετώπισα και μια αποβολή» είχε εξομολογηθεί στο ΟΚ! η μέλλουσα μαμά.

«Όλο αυτό τον καιρό είχα επισκεφτεί διάφορους γιατρούς και όλοι μου έλεγαν: “Δεν έχεις κάτι, μπορείς να μείνεις έγκυος φυσιολογικά”. Το 2017 είχα μία αποβολή. Τότε ξεκίνησε πάλι ένας γύρος με επισκέψεις σε γιατρούς, μέχρι που μου σύστησαν τον καθηγητή Αναστάσιο Συκουτρή, που τον επισκέφτηκα αμέσως. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Εκείνος βρήκε τι έπρεπε να γίνει και μετά από μια μικροεπέμβαση γυναικολογικής φύσης και έχοντας ρυθμίσει τον θυρεοειδή μου έμεινα έγκυος. Σήμερα έχω συμπληρώσει το δύσκολο πρώτο τρίμηνο».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι νονά της μικρής θα είναι η μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, Βάσω Καπώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ