Μιας και έρχεται Σαββατοκύριακο, ας ξεκινήσουμε με τα εύχαριστα νέα της ημέρας που δεν έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Κοριτσάκι περιμένει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, και η Λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου είναι, κυριολεκτικά, πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μπορεί να μην είναι το πρώτο της εγγόνι, αλλά με την Όλγα είχε πάντα μια πιο στενή και προστατευτική σχέση, τη μεγάλωσε μόνη της, και ήταν πάντα δίπλα της στον αγώνα της να καταφέρει να μείνει έγκυος.

Η Όλγα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, ο σύζυγός της ο Φώτης δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του ενώ νονά της μικρής θα είναι η μάνατζερ της Άντζελας, Βάσω Καπώνη. Με έναν πόνο να ευχηθούμε εμείς.

Η Ζέτα θέλει (αλλά μπορεί;)

Βγήκε χτες και η ανακοίνωση για τo παιχνίδι «Οι προδότες» του ΑΝΤ1. Στην επίσημη ανακοίνωση όμως δεν υπήρχε το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία ήταν η πρώτη επιλογή του σταθμού για την παρουσίαση. Ο λόγος φυσικά δεν έχει να κάνει με την -έντονη- φημολογία γύρω από την αποχώρησή της, αφού όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον ΑΝΤ1.

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά στους χρόνους καθώς το θεαματικό αυτό παιχνίδι μυστηρίου απαιτεί καθημερινά δωδεκάωρα γυρίσματα για τρεις εβδομάδες χωρίς ρεπό. Αν η Ζέτα κάνει τελικά πρεμιέρα στο Εθνικό αυτή τη σεζόν δεν θα μπορέσει να είναι συνεπής. Το θέατρο όμως τελεί υπό κατάληψη και η διοίκηση δεν απαντάει σε κανέναν συντελεστή της παράστασης, όπως μου μεταφέρουν, προφανώς γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα λειτουργήσει πάλι κανονικά.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί πάντως ακόμα είναι αν «Οι προδότες» προβληθούν τελικά αυτή τη σεζόν ή στις αρχές της επόμενες. Όσο δεν ανακοινώνονται επίσημα οι ημερομηνίες των εθνικών εκλογών, τα κανάλια μπορούν να κάνουν μόνο υποθέσεις…

Διάλειμμα ή φινάλε;

«Έλεος» τέλος. Ό,τι γυρίστηκε, γυρίστηκε. Την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη θα προβληθούν δύο επεισόδια με καλεσμένες την Κάτια Δανδουλάκη και τη Λουκία Παπαδάκη και τις επόμενες εβδομάδες θα προβληθούν τα υπόλοιπα (τέσσερα ή πέντε) που έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί. Στη συνέχεια φτάνουμε στον πυρήνα της προεκλογικής περιόδου, οπότε στο πρόγραμμα του Mega, όπως και στα υπόλοιπα κανάλια, θα προστεθούν πολιτικές εκπομπές. Άγνωστο ακόμα αν η εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, μια πηγή μας πάντως δείχνει κάπως επιφυλακτική…

Οι αποκαλύψεις του Ατζούν για το Survivor All Star και το αντάρτικο των «Μπλε»

Πάμε τώρα στα πιο… σκληροπυρηνικά, τώρα που μπορούμε πια να τα πούμε από εδώ. Η τηλεοπτική χτεσινή εμφάνιση του Ατζούν Ιλιτζαλί στο τουρκικό Survivor Panorama του δικού του καναλιού επιβεβαίωσε όσα ακούγονταν παρασκηνιακά γύρω από την αποχώρηση της Κατερίνας Δαλάκα. Το σχόλιό του για εκείνη φυσικά δεν ήταν τυχαίο, μιας και η συγκεκριμένη παίκτρια παραμένει δημοφιλής στη γειτονική χώρα από την εποχή που προβαλλόταν και εκεί το Survivor Ελλάδα-Τουρκία.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης αποκάλυψε τους λόγους για τον οποίους απομακρύνθηκαν (δίκαια) η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Το παρασκήνιο εδώ είναι ότι εκείνος δεν ήταν εξαρχής υπέρ της αποβολής τους, αν και είχε ξεκαθαρίσει φέτος σε όλους τους συμμετέχοντες ότι η Παραγωγή δεν θα είναι καθόλου ανεκτική φέτος, ειδικά στο θέμα των τηλεφώνων- λογικό κιόλας, όταν κερδίζουν 5000 ευρώ την εβδομάδα. Ήδη αυτή τη στιγμή τα κέρδη όσων έχουν μπει από την πρώτη εβδομάδα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ…

Για την ιστορία να πούμε εδώ ότι η αρχική πρόταση ήταν να τιμωρηθούν η Κατερίνα και η Ασημίνα με τη στέρηση πέντε συνεχόμενων επάθλων φαγητού.

Ποιοι αντέδρασαν λοιπόν έντονα στο ενδεχόμενο επιστροφής των κοριτσιών στο Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού. Το «αντάρτικο» των «Μπλε» όμως δεν το ξεκίνησαν εκείνοι αλλά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όχι όμως για τον συγκεκριμένο λόγο. Όπως μου μεταφέρουν, οι «Κόκκινοι» δεν πρόλαβαν καν να ερωτηθούν καθώς οι παραπάνω παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έφτασαν στο σημείο να ζητάνε τα διαβατήριά τους για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Να ξεκαθαρίσω εδώ πως οι πληροφορίες αυτές, δεν προέρχονται από την Παραγωγή του παιχνιδιού αλλά από το περιβάλλον παικτών που έχουν ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα. Πάντως και ο Χρήστος Δάντης έλεγε τελικά αλήθεια ότι η σύντροφός του δεν είχε (προλάβει να;) επικοινωνήσει ποτέ μαζί του. Και ένα μπράβο στον Στάθη Σχίζα που απάντησε τόσο αξιοπρεπώς σήμερα στο «Πρωινό Μας» όταν άκουσε ότι ο τραγουδιστής τον παρομοίασε με «λάσπη».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ