Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή του από το Survivor All Star και τις συνομιλίες που άκουσε ανάμεσα σε Ελευθερια Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Παράλληλα, ο Στάθης Σχίζας μίλησε και για την πρώτη του συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά από τόσο καιρό που εκείνος βρισκόταν στην ζούγκλα.

«Είχαμε να βρεθούμε καιρό. Αμήχανο ήταν. Όπως και την πρώτη φορά είσαι λίγο αμήχανος με τους ανθρώπους σου. Βγαίνεις από τη ζούγκλα, μπαίνεις μέσα σε αυτοκίνητο, σε σπίτι, παίρνεις αγκαλιά άνθρωπο που μυρίζει ωραία. Είναι λίγο περίεργο», είπε ο Στάθης Σχίζας για τη συνάντηση με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πρόσθεσε: «Τις πρώτες μέρες κοιτάς λίγο αποσβολωμένος. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξαπλώσω στον καναπέ και να παραγγείλω να φάω κάτι burgers και ήπια ποτό. Μπάνιο είχα κάνει στο ξενοδοχείο».

Ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του

Επιπλέον, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Survivor All Star και τα όσα άκουσε να λένε η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. «Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είχε πει η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει μια τροπή που είναι τελείως έξω από τα νερά μου, από την αξιοπρέπειά μου, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει… Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο και ότι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.

Το παιχνίδι πέρασε σε ένα άλλο στάδιο που έγινε απάνθρωπο. Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χτυπήματα στην ψυχολογία σου, στην ηθική σου, στην αξιοπρέπειά σου. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας επισημαίνοντας ότι πήγαινε να εκτροχιαστεί η φάση στο παιχνίδι αναφορικά με τα σχόλια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήρθε η Ελευθερίου off camera και μου είπε αυτά που μου είπε για την προσωπική μου ζωή και μετά πήγε στον Μάριο, ο οποίος της είπε “του τα είπες όλα;”. Το είδα με τα μάτια μου. Και γελούσαν. Έξω από το συμβούλιο την ημέρα της αποχώρησής μου. Τότε το κατάλαβα. Είπε: “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”. Δεν είναι καμιά ζούγκλα τεράστια. Έξω από το συμβούλιο έγινε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ