Μάρκος ο περιζήτητος

Η τηλεκριτικός Νάνσυ Νικολαϊδου αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» ότι ο Μάρκος Σεφερλής οδεύει προς Alpha. Το κανάλι πάντως δηλώνει πλήρη άγνοια αν και είναι γνωστό αναζητούνται παρουσιαστές για τα τηλεπαιχνίδια του.

Με δεδομένο ότι ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί από τον Alpha με προορισμό, όπως ακούγεται έντονα, τον ΣΚΑΪ (το Φάληρο δεν επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα), ποια είναι η αλήθεια; Πρώτον ο Alpha διατηρεί και την επόμενη σεζόν τα δικαιώματα του Deal. Άρα υπάρχει η -πρώιμη- σκέψη να συνεχιστεί με άλλον παρουσιαστή, όπως επίσης έχει βάση ότι θα δούμε εκεί και το «Μεγάλο Παζάρι» από τον Σεπτέμβρη.

Το θέμα είναι ότι το συμβόλαιο του Χρήστου λήγει στα τέλη του Σεπτέμβρη και, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, δεν υπάρχει η πρόθεση αποδέσμευσής του νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι, αν πάει σε άλλο κανάλι, δεν προλαβαίνει την έναρξη της σεζόν.

Το όνομα «Σεφερλής» πάντως φαίνεται πως αρέσει πολύ και στον ΣΚΑΪ. Δικαίως θα πούμε εμείς. Επίσης η μεταγραφή του Φερεντίνου, δεν αποκλείει καθόλου την παράλληλη μεταγραφή του Μάρκου… Η μόνη αλήθεια είναι ότι του χρόνου θα δούμε περισσότερα ακόμη τηλεπαιχνίδια στην ιδιωτική τηλεόραση αφού το κοινό τα τιμά δεόντως.

Το Survivor κάνει κακό στη φιλία

Απογοητευμένη από την κολλητή φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Πρωινό Μας», μετά το χτεσινό επεισόδιο του Survivor στο οποίο η πρώτη αποκαλούσε τον σύντροφο της δεύτερης ό,τι χειρότερο έχει γνωρίσει.

Το παρασκήνιο εδώ είναι ότι η Ευρυδίκη είχε δημιουργήσει ένα «τεχνητό» φλερτ στο περσινό Survivor πριν εκείνος εκδηλώσει τον έρωτά του για τη Βρισηίδα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, ο τότε σύντροφος της Ευρυδίκης φέρεται να είχε ενοχληθεί από όσα είχαν ακουστεί, οπότε η τελευταία είχε κόψει κάθε επαφή μαζί του.

Στη συνέχεια η Ευριδίκη χώρισε από τον αγαπημένο της, αλλά όπως μας λένε, δεν έχει φύγει από το μυαλό της το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους….

Κοντός ψαλμός αλληλούια θα πούμε εμείς, αφού τα σπόιλερ τη θέλουν να αποχωρεί απόψε από το reality επιβίωσης και να επιστρέφει πολύ γρήγορα στην Ελλάδα.

Η Ζέτα και οι… προδότες

Λίγο παραπλανητικός ο τίτλος – μπορεί και όχι. Ένα από τα πιο αναμενόμενα τηλεοπτικά project της σεζόν, είναι το παιχνίδι μυστηρίου του ΑΝΤ1, The Traitors – θυμίζει το «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο» που παίζουμε στα σπίτια μας. Την παρουσίαση είχε συμφωνήσει να αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ η -αρκετά δαπανηρή- εκπομπή που προορίζεται για την prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου βρίσκεται εδώ και καιρό στο στάδιο του pre production.

Και ενώ είναι όλα σχεδόν έτοιμα για την έναρξη των γυρισμάτων, η ζοφερή επικαιρότητα, το προεκλογικό σκηνικό και οι επαναλαμβανόμενες απεργίες λειτουργούν αποτρεπτικά. Εξάλλου η λαμπερή Ζέτα αυτή τη στιγμή έχει ως προτεραιότητα τις παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, που αποτελεί και το μεγαλύτερο, ίσως, στοίχημα της καριέρας της.

Η πρεμιέρα του έργου «Μία νύχτα στην Επίδαυρο» ήταν προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου και ακόμα δεν γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει τελικά.

Στο κανάλι πάντως θεωρούν πως η ανανέωση του συμβολαίου της είναι απλά ένα τυπικό θέμα, αν και υπήρξαν υποψήφιοι μνηστήρες με δελεαστικές προτάσεις…. τηλεοπτικού γάμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ