Η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στο MEGA βαδίζει ολοταχώς για το Netflix.

Κι αν μέχρι πρότινος η πληροφορία αυτή κυκλοφορούσε σαν φήμη, πλέον είναι γεγονός με το Netflix να προχωράει σε σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.


Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Περισσότερες πληροφορίες για το Maestro

Συγγραφέας: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Πολύζος
Παραγωγός: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παίζουν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Καβογιάννη, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Αντίνοος Αλμπάνης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρης Κίτσος
Σύνοψη: Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ιστορία αγάπης.

Το Tweet του Mega

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση το Mega έγραψε στο Twitter: «Γεια σου Netflix. Πώς είναι τα ελληνικά σου; #Maestro».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ