Γαμπρός στα 85 του χρόνια ντύθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο «γάμος» του με την κατά 53 χρόνια νεότερη του σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα με την οποία βρίσκεται σε σχέση εδώ και περίπου δύο χρόνια, έγινε το Σάββατο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μεγάλο πάρτι που έκανε το ζευγάρι για να γιορτάσει τον έρωτά του, καθώς δεν κάλεσε ιερέα για να πραγματοποιηθεί και γαμήλια τελετή.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera η εκδήλωση έγινε στην κατοικία του στη Villa Gernetto, μια τεράστια έπαυλη του 18ου αιώνα στην πόλη Λέσμο και είχε περίπου εξήντα καλεσμένους. Η Μάρτα Φασίνα που είναι πολιτικός είναι ζευγάρι με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα τελευταία δυο χρόνια και ο γάμος τους ήταν μια συμβολική κίνηση επισφράγισης της αγάπης τους.

Η δεξίωση ήταν φυσικά εντυπωσιακή, παρόλο που πραγματοποιήθηκε στη σκιά της κόντρας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας με τα παιδιά του για τα κληρονομικά.

Η νύφη επέλεξε ένα μακρύ λευκό πριγκιπικό νυφικό με γαλλική δαντέλα και τέσσερα μέτρα ουρά. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε ένα κότσο και το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη της. Όσο για τον γαμπρό; Επέλεξε ένα μπλε κοστούμι, του οίκου Armani.

Δείτε τις αντιδράσεις στα social media και πόσο εντυπωσιακός ήταν ο «γάμος» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι:

In tutto questo mi sono persa il matrimonio del Berlusca. 19.03.22 Silvietto Novello Sposino ❤️Silvietto 85 anniMarta Fascina 32 anni 💰😜. Non ce la posso fare 😂😂😂😂

Posted by Silvia Silvia on Monday, March 21, 2022

I balli con Gigi D'Alessio e l'investitura a Salvini. Il Cav. ha celebrato una funzione simbolica con la compagna Marta Fascina a Villa Gernetto.Dentro al quasi matrimonio di #Berlusconi. Ecco com'è andata (e chi c'era). Trovate qui il video completo: http://ow.ly/r5G150Io2Kl

Posted by Il Foglio on Monday, March 21, 2022

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Μπερλουσκόνι έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες με την εντυπωσιακή σύντροφό του στα social media. Όπως και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπου είχε ποζάρει με την Μάρτα Φασίνα έχοντας μπροστά του μια εορταστική τούρτα κατάλληλα διακοσμημένη για την ημέρα με πολλές καρδιές. «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με όσους αγαπάτε και όσους αγαπούν την Ιταλία!», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ