Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύεται την κατά 53 νεότερή του σύντροφο Μάρτα Φασίνα με την οποία βρίσκεται σε σχέση εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ιταλικά μέσα η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην κατοικία του στη Villa Gernetto, μια τεράστια έπαυλη του 18ου αιώνα στην πόλη Λέσμο και θα περιλαμβάνει περίπου εξήντα καλεσμένους. Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα παρίστανται καθώς είχαν αντιδράσει σε αυτό το γάμο.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Μπερλουσκόνι έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες με την εντυπωσιακή σύντροφό του στα social media. Όπως και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπου είχε ποζάρει με την Μάρτα Φασίνα έχοντας μπροστά του μια εορταστική τούρτα κατάλληλα διακοσμημένη για την ημέρα με πολλές καρδιές. «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με όσους αγαπάτε και όσους αγαπούν την Ιταλία!», είχε γράψει στην ανάρτησή του.

Buon San Valentino con chi amate e a chi ama l’Italia!

Posted by Silvio Berlusconi on Monday, February 14, 2022

Στο παρελθόν η Μάρτα Φασίνα εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μίλαν. Εκεί φαίνεται πως τους σύστησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν και γερουσιαστής του κόμματος Forza Italia. Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον Μπερλουσκόνι.

Η Φασίνα είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι. Η προηγούμενη σχέση του ήταν με την Φραντσέσκα Πασκάλε την οποία εγκατέλειψε το 2020 έπειτα από 12 χρόνια σχέσης. Όταν χώρισαν εκείνη ήταν 34 ετών. «Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Του εύχομαι όλη την ευτυχία του κόσμου και ελπίζω ότι θα βρει κάποιον να τον φροντίζει όπως έκανα εγώ», είχε δηλώσει τότε η νεαρή γυναίκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ