Με θλίψη ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την ηθοποιό Ντίνα Κώνστα που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής. Η Ντίνα Κώνστα περνούσε το τελευταίο διάστημα έναν Γολγοθά που λίγοι γνώριζαν έχοντας βρεθεί αντιμέτωποι με τη δοκιμασία της άνοιας.

Την απώλειά της γνωστοποίησε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετώντας τη με βαθιά θλίψη. Με συγκίνηση, αλλά και μερικά χαμόγελα για τους ρόλους που μας χάρισε στην καλλιτεχνική της πορεία πολλοί συνάδελφοί της που είχαν συνεργαστεί μαζί της, αλλά και άλλοι καλλιτέχνες την αποχαιρέτησαν με λίγα λόγια από καρδιάς στα social media.

Ανάμεσά τους η Εβελίνα Παπούλια και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τις οποίες η Ντίνα Κώνστα είχε συνεργαστεί στη σειρά του Mega «Δύο Ξένοι». Ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον οποίο συνεργάστηκαν στη σειρά της ΕΡΤ «Ο θησαυρός της Αγγελίνας». Ο Κώστας Μακεδόνας που έχει να θυμάται μαζί της πολλές στιγμές όπως από το «Δις Εξαμαρτείν» καθώς η ηθοποιός τον είχε στηρίξει στα πρώτα του βήματα.

Αλλά και η Βάσω Γουλιελμάκη και η Ελισάβετ Μουτάφη που συνεργάστηκαν μαζί της στην παράσταση «Μάνα, μητέρα μαμά» το 2010.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ