Κατά τη διάρκεια της πορείας του στο τραγούδι ο Χρίστος Αντωνιάδης τα έχει ζήσει όλα. Είδε τα πρώτα του CD να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, απείχε ένα διάστημα από το τραγούδι, έζησε τρικλοποδιές και εκδηλώσεις μεγάλου θαυμασμού, συμμετείχε ακόμα και σε ελληνική σειρά. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Χρίστος Αντωνιάδης περιέγραψε μάλιστα τη γνωριμία του με την Ντίνα Κώνστα που πρωταγωνιστούσε στους «Δύο ξένους».

«Εγώ τότε ερχόμουν με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Η Ντίνα Κώνστα ενώ στη σειρά έπαιζε την καπιτάλα, στην πραγματικότητα ήταν τελείως αριστερή. Δεν είναι καμία σχέση με όλα αυτά. Όταν γνωριστήκαμε μου λέει: “τραγουδάτε ελληνική μουσική;”. Κάτι τέτοιο μου είπε και ντράπηκα, λέω δεν με ξέρει καθόλου», περιέγραψε γελώντας ο Χρίστος Αντωνιάδης για τη γνωριμία του με τη Ντίνα Κώνστα.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής εξήγησε στην εκπομπή για ποιον λόγο απείχε για ένα διάστημα από το επάγγελμά του. «Σιγά σιγά άρχισα να κουράζομαι με τον τρόπο που ήμουν υποχρεωμένος να κάνω τη δουλειά για να είμαι στη δουλειά. Άρχισα να μην το έχω τόση πολύ ανάγκη οικονομικά και είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, ας απέχω λιγάκι», σχολίασε.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έγινε πρόσφατα μπαμπάς σε δίδυμα. Ο τραγουδιστής μίλησε ακόμα για την σύζυγό του με την οποία είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια και τη χαρά που έφεραν στη ζωή τους τα παιδιά που επιθυμούσαν να αποκτήσουν από την αρχή του γάμου τους. Όπως εξήγησε στη «Super Κατερίνα» αφού είχαν κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση ανακάλυψαν με τη γυναίκα του ότι υπήρχε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να μείνει έγκυος φυσιολογικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ