Το έργο της αείμνηστης Σοφίας Αδαμίδου, «Σωτηρία με λένε» που παρουσιάστηκε πριν χρόνια στο Θέατρο Ήβη με την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα στον ρόλο της Σωτηρίας Μπέλλου, επιστρέφει τη νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Μικρό Χορν.

Αυτή τη φορά με την Κάτια Γκουλιώνη θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαγεωργίου.

Το έργο που αποτελεί ένα αφήγημα με στιγμές και αναμνήσεις από τη ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου, θα παρουσιαστεί από τον Νοέμβριο με συνοδεία ζωντανής μουσικής και η παράσταση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Σοφίας Αδαμίδου και της Ντίνας Κώνστα.

«”Σωτηρία με λένε”. Θέατρο Μικρό Χορν Τετάρτη με Κυριακή. Το έργο της Σοφίας Αδαμίδου που αποτελεί ένα αφήγημα με στιγμές και αναμνήσεις από τη ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου, της σπουδαίας γυναικείας μορφής του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού θα παρουσιαστεί από τον Νοέμβριο με συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου. Στο ρόλο της Σωτηρίας, η Κάτια Γκουλιώνη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Σοφίας Αδαμίδου και της Ντίνας Κώνστα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ