Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και την οικογένειά του μετά τον θάνατο του αδελφού του, Παντελή. Ο 28χρονος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, ενώ βρισκόταν σε γιορτινή συνάντηση με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για το τραγικό αυτό συμβάν στην εκπομπή T-Live στον Alpha, καταγγέλλοντας πως ο αδελφός του είχε πάει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα μια μέρα πριν πεθάνει, καθώς είχε πονόλαιμο. Οι γιατροί εκεί όπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός του είπαν πως δεν έχει κάτι και τον έδιωξαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, διατάχθηκε ΕΔΕ και άρχισε να μαζεύεται ο φάκελος, ώστε να μπορέσουν να δουν τι έχει συμβεί και αν υπάρχει ευθύνη στο κομμάτι των γιατρών.

«Η ιατροδικαστική πραγματοσύνη θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να μαζευτούν όσοι ήταν στη βάρδια και όσοι είδαν και εξέτασαν το παιδί. Δεν είναι τόσο απλό, μπορεί αυτή η ιστορία να τραβήξει για μήνες» τόνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τον χαμό του 28χρονου αδελφού του: «Μια μέρα πριν είχε πάει στο νοσοκομείο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ