Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα έζησε φέτος ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος καθώς έχασε τον μικρότερο αδελφό του, Παντελή. Ο 28χρονος Παντελής Πολυδερόπουλος έφυγε από τη ζωή ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι Αχαΐας, στο χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένειά του.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην εκπομπή T-Live και αποκάλυψε ότι την προηγούμενη ημέρα ο αδελφός του είχε πάει στο νοσοκομείο. Είχε κάποια ενόχληση, ένα κρύωμα, έναν πονόλαιμο. Ο γιατρός που τον είδε όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου δεν χρειάστηκε να του κάνει κάποια εξέταση και του είπε ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό και του έδωσε μόνο ένα σπρέι για τον λαιμό.

Ο Παντελής Πολυδερόπουλος κατέρρευσε στην οικογενειακή μάζωξη. Οι δικοί του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες με ΚΑΡΠΑ ο 28χρονος κατέληξε.

Η εκπομπή επικοινώνησε με το νοσοκομείο και ανέφεραν ότι έκαναν τα προβλεπόμενα με βάση τα συμπτώματα που τους ανέφερε ο Παντελής Πολυδερόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλά για τον χαμό του αδελφού του

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει. Το θέμα είναι να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό, του είπε “δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις”. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε. Και από τότε τελείωσαν όλα.

Του κάναμε τα απαραίτητα, τις εισπνοές κλπ, τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή. Σταμάτησε η καρδούλα του.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κρύωμα και πονόλαιμο. Δεν είχε πυρετό. Του είπαν οι γιατροί “είσαι μια χαρά, πάρε ένα σπρέι”. Ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, ούτε να τον ακούσουν. Ούτε αντιβίωση, ούτε τον άκουσαν, ούτε τον εξέτασαν. Αν τον είχαν εξετάσει μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην εκπομπή T-Live μιλώντας για τον χαμό του αδελφού του.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έγινε η κηδεία του αδελφού του, Παντελή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ