Μια απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι δέχθηκε τα ξημερώματα ο Νίκος Αλιάγας. Ο γνωστός παρουσιαστής και οικοδεσπότης του διάσημου σόου Star Academy στη Γαλλία και η σύζυγός του, Τίνα Γρηγορίου με την κόρη τους βρίσκονταν ευτυχώς εκτός της οικίας, όταν άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλλουν σε αυτή.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien πέντε άτομα στην προσπάθειά τους να εισβάλουν στο σπίτι του Νίκου Αλιάγα, προκάλεσαν φθορές, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί συναγερμός και να τραπούν σε φυγή.

Η γαλλική εφημερίδα ανέφερε ότι το σπίτι του παρουσιαστή του γαλλικού δικτύου TF1 βρίσκεται στο Fontenay-sous-Bois (Val-de-Marne) ενώ την ώρα της απόπειρας τόσο ο Νίκος Αλιάγας, όσο και τα μέλη της οικογένειάς του απουσίαζαν ενώ η πόρτα του σπιτιού έχει υποστεί ζημιές. Το όνομα του Έλληνα παρουσιαστή έγινε γνωστό στις αρχές, καθώς σε ένα από τα αυτοκίνητα του σπιτιού βρέθηκε το ασφαλιστήριό του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Αλιάγας ενημερώβθηκε αμέσως για το περιστατικό και κλήθηκε από τις αρχές προκειμένου να καταθέσει.

Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στα Stories του στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Αγίας Αγάθης που είναι η προστάτιδά του.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Αλιάγας: Έγινε απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ