«Πόλεμος» έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη και την πρώην σύντροφό του Αμαλία Τουράνη. Πριν από λίγα χρόνια, ο Ηλίας Καμπακάκης είχε απασχολήσει την επικαιρότητα. Το πρόβλημα υγείας που περνούσε η 6χρονη -τότε- κόρη του, Κλεοπάτρα είχε ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο. Η μικρή είχε διαγνωστεί με χονδροβαστικό οστεοσάρκωμα και χρειαζόταν να υποβληθεί σε εξειδικευμένες θεραπείες στο εξωτερικό. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά στον ερανικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε και τελικά συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειαζόταν.

Μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη κατηγορεί τον μουσικό ότι είναι απών από τη ζωή της κόρης του τα τελευταία δύο χρόνια. Σημειώνει παράλληλα, ότι αυτή η απουσία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε διαδικασίες, όπως τα ταξίδια που πρέπει να γίνονται για τους τακτικούς ιατρικούς ελέγχους. Παράλληλα στην αρχική της ανάρτηση είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Έπειτα από τη νέα ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη, ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη απαντά με νέα του δήλωση στο okmag για τους ισχυρισμούς της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή. «Εν σχέσει με τους αναληθέστατους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας περί δήθεν κακοποίησης της, σας δηλώνω για ακόμη μια φορά ότι αυτοί έχουν ήδη κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη και υφίσταται αθωωτική απόφαση του εντολέα μου. Καμία δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ των γονέων δεν πρόκειται να βοηθήσει το ανήλικο τέκνο τους. Κύριο μέλημα του Ηλία Καμπακάκη ήταν, είναι και θα είναι να δει την κόρη του, όπως άλλωστε έχει πολλές φορές ζητήσει από τη μητέρα της», αναφέρει ο δικηγόρος του Ηλία Καμπακάκη, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ