Πριν λίγες ημέρες, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύντροφος του τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη τον είχε καταγγείλει μέσω αναρτήσεών της στο Instagram για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι είναι εξαφανισμένος από τη ζωή της κόρης τους τα τελευταία δύο χρόνια. Από την πλευρά του τραγουδιστή, ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος είχε τοποθετηθεί με δήλωσή του στο okmag αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Όλες οι δηλώσεις της καταγγέλλουσας είναι αναληθείς και κρύβουν άλλους σκοπούς».

Σε νέα της ανάρτηση, η Αμαλία Τουράνη απαντά στο «γιατί τώρα», αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κινήσει αυτή την υπόθεση τη συγκεκριμένη στιγμή.

«Γιατί δίνω τον αγώνα μου καθημερινά δίπλα σ’ αυτό το παιδί και εσύ μας βάζεις μόνο εμπόδια. Γιατί ένα παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς και όχι μέσω δικηγόρου. Γιατί είδαμε το θαύμα στο σπίτι μας και εσύ την εγκατέλειψες πάνω στην αρρώστιά της και ενώ σε είχε ανάγκη. Γιατί την ανάγκασες να γκρεμίσει το πρότυπο του πατέρα που είχε φτιάξει και να μπορέσει να ζήσει χωρίς αυτό. Γιατί ζήτησε από τον Νικήτα να τον λέει μπαμπά, γιατί της έχει λείψει να λέει αυτή τη λέξη.

Γιατί νιώθει ένα παιδί βάρος και ότι κούρασε με το πρόβλημα της υγείας της. Γιατί ενώ σε είχε ανάγκη την παράτησες. Γιατί είπες στο δικαστήριο ότι πάμε για τουρισμό στο Houston, ενώ είμαστε 15 ώρες την ημέρα μέσα στο νοσοκομείο. Γιατί έπρεπε να ταξιδέψουμε νωρίτερα και χειροτέρεψε η υγεία της εξαιτίας σου. Γιατί ενώ έπρεπε να πάμε άμεσα στο Houston, εσύ δεν έβαζες υπογραφή για ανανέωση του διαβατηρίου για να φύγουμε. Γιατί γέμιζεις τα μαγαζιά με κόσμο που υποστήριξε το παιδί μας και πρέπει να μάθει την αλήθεια. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα. Γιατί τώρα ένιωσα έτοιμη. Γιατί ενώ σε χρειαζόταν δύο χρόνια δεν μπόρεσε να σε βρει πουθενά και κανέναν σας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Αμαλία Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη.

Η νέα ανάρτηση της Αμαλίας Τουράνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ