Μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε ο τραγουδιστής Ηλίας Καμπακάκης από την πρώην σύντροφό του Αμαλία Τουράνη, ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος απαντά με αποκλειστική δήλωσή του στο okmag. «Όλες οι δηλώσεις της καταγγέλλουσας είναι αναληθείς και κρύβουν άλλους σκοπούς. Όσοι γνωρίζουν τον Ηλία Καμπακάκη μπορούν αυτό να το αντιληφθούν. Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς της και το επικαλούμενο από αυτήν έγγραφο, η εν λόγω υπόθεση έχει ήδη κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα υπέρ του Ηλία Καμπακάκη. Ουδέποτε εξαφανίσθηκε από τη ζωή του παιδιού του και μέχρι σήμερα τηρεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του ως πατέρας. Επιφυλάσσεται δε ρητώς παντός νόμιμου δικαιώματος του», λέει ο δικηγόρος Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις αναρτήσεις που έκανε δημόσια, η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη κατηγορεί τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό στην εγκυμοσύνη και πως αδιαφορεί για την κόρη τους. Η Αμαλία Τουράνη αναφέρει στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram ότι ο Ηλίας Καμπακάκης είναι εξαφανισμένος από τη ζωή του παιδιού του τα τελευταία δύο χρόνια. Η ίδια αναφέρει πως η απουσία του αποτελεί εμπόδιο σε διαδικασίες. Όπως αναφέρει η Αμαλία Τουράνη, προβλήματα δημιούργησε (η απουσία του) και στο τελευταίο ταξίδι που χρειάστηκε να κάνει η μικρή Κλεοπάτρα, η οποία συνεχίζει να έχει ανάγκη από τακτικούς ιατρικούς ελέγχους.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις, η Αμαλία Τουράνη κάνει μια αναδρομή στα όσα ισχυρίζεται ότι έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον πρώην σύζυγό της, Ηλία Καμπακάκη. «Ο Ηλίας Καμπακάκης… Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καβγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου», αναφέρει η μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ