Ευτυχισμένος πατέρας διδύμων κοριτσιών είναι πλέον ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Iron Mike και η σύντροφός του, Μαρία επέστρεψαν μάλιστα στο σπίτι τους με τα νεογέννητα μωρά τους.

Το πρωί της Πέμπτης ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης κρατούσε τα καλαθάκια με τις κόρες του και πόζαρε χαμογελαστός δίπλα στην αγαπημένη του.

«Φύγαμε δύο, γυρνάμε τέσσερις», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ο ευτυχισμένος πατέρας. «Παίρνω τις τρεις γυναίκες μου και πάμε σπίτι. Αισθάνομαι όμορφα και αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω πολλά πράγματα για φροντίδα και για όλα».

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι οκ ό,τι και να έρθει.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκαλύπτοντας πριν από λίγο καιρό ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ