Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Iron Mike που πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα με τη σύντροφό του, Μαρία. Και τώρα που ήρθαν στον κόσμο οι κορες του πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης κρατά πια στην αγκαλιά του τα κορίτσια του.

Ο ίδιος έκανε χθες μια ανάρτηση μαζί με την αγαπημένη του μέσα από το μαιευτήριο, λίγο πριν από τον ερχομό των μωρών. Τη φωτογραφία του μάλιστα συνόδευσε και η λεζάντα «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία».

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, έγινε γνωστό ότι η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη γέννησε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μητέρα και κόρες χαίρουν άκρας υγείας και ο γνωστός αθλητής του kick boxing είναι στα καλύτερά του.

Στις αρχές του Μάη μάλιστα ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε δημοσίεύσει μια φωτογραφία με την έγκυο σύντροφό του αναφέροντας: «Καλό μήνα και από τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΣ».

Την αποκάλυψη για τα δίδυμα, άλλωστε, έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι οκ ό,τι και να έρθει.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Φωτογραφίες: facebook/Iron Mike Zambidis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ