Ο Μάκης Κατσανέας μας συστήθηκε μέσα από το GNTM ως μοντέλο αλλά στην πορεία μεταπήδησε στην υποκριτική. Μάλιστα συμμετείχε στο νέο scripted reality «Η Κλινική». Αυτή τη φορά όμως έρχεται στο προσκήνιο για έναν άλλο λόγο: παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Φανή.

«Εχθές λοιπόν έδεσα τα ιερά δεσμά με την Φανή, με έναν άνθρωπο που για αρκετά χρόνια μοιραζόμασταν, μοιραζόμαστε και θα μοιραζόμαστε τα πάντα… Ξέρετε… πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή κάποιων άλλων ανθρώπων για κάποιο λόγο» σημειώνει ο Μάκης Κατσανέας.

«Σύντροφος σημαίνει Συν-τρέφω, δηλαδή προσθέτω πράγματα στον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και δεν του αφαιρώ τίποτα, μόνο τότε τον αγαπάω πραγματικά! Η Φανή και εγώ ή εγώ και η Φανή, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και όλα τα άλλα που κάνουν έναν άνθρωπο να νιώθει ασφάλεια και ταυτόχρονα ελευθερία! Η κάθε μέρα είναι διαφορετική και η ζωή μας μικρή, γι’ αυτό και κάθε μέρα ταξιδεύουμε σαν να παίζουμε μια καινούργια πίστα σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ο γάμος όμως είναι η τιμή ενός ζευγαριού, ένα όμορφο πλάσμα όπου λέγεται παιδί είναι η λύτρωσή του, είμαι άπειρα συγκινημένος και πλημμυρισμένος από ευλογία!»

«Όποιος γύρισε να πει ότι ξέρει κάνει λάθος, όλοι μας μαθαίνουμε… Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, καταλαβαίνω ότι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο είναι να είναι υγιές το σπίτι σου, να έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν, να τολμάς με σύνεση, να ζεις τα πάντα, αλλά με σεβασμό προς τον εαυτό σου και στους άλλους… Θα γίνω πατέρας, αισθάνομαι απίστευτα τυχερός, χαρούμενος πολύ που θα έχω όλη την ενέργεια μέσα μου και τα “νιάτα” ψυχικά και σωματικά για να γίνω ο καλύτερος της φίλος! Τέλος, ορκισμένος να γίνω ένας σούπερ ήρωας της κόρης μου και της γυναίκας μου!»

Και καταλήγει: «Ευχαριστώ τους πάντες για τα υπέροχα και γλυκά μηνύματα που μου έχουν στείλει!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ