Ο Έλληνας δρομέας Δημήτρης Θεοδωρακάκος παντρεύτηκε την αγαπημένη του και αθλήτρια, Σοφία Ρήγα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν κορυφαίοι αθλητές της χώρας. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Μερούση και τον Γιάννη Ντόβα.

«Σπάνια μοιράζομαι κάτι προσωπικό. Άλλωστε αυτά δεν αφορούν κανέναν πέραν εμού και κάποιων ελάχιστων δικών μου ανθρώπων. Μοιράστηκα τα παρακάτω στον γάμο μας, στους φίλους και συγγενείς μας, τα οποία θέλω να μοιραστώ και μαζί σας», ανέφερε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο Instagram του ανεβάζοντας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τον γάμο.

Και συνεχίζει: «Νιώθω ότι έχει κάποιο νόημα να το κάνω… Είμαστε άνθρωποι οι οποίοι ουσιαστικά έχουμε αφιερώσει την ζωή μας στον αθλητισμό. Μεταξύ μας, προσφωνούνε ως παιδί ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την βιολογική ηλικία… Το παραπάνω, μόνο τυχαίο δεν είναι».

«Ουσιαστικά μαρτυρά ότι είχαμε (ή αν θέλετε, βιώσαμε) μια χαμένη νεότητα … Κυνηγούσαμε τα όνειρα μας με αυταπάρνηση, με αμέτρητες θυσίες σε απλά πράγματα – δεδομένα στην καθημερινότητα ενός παιδιού, οδηγούμενοι από αγάπη και πάθος για αυτό που έχουμε ταχθεί. Όλα τα παραπάνω αφορούν αθλητές οι οποίοι όντως το βίωσαν βαθιά».

«Στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής μου. Δεν έχασα… Η Σοφία με κέρδισε! Με κάνει καλύτερο Άνθρωπο κάθε μέρα που περνάει!» καταλήγει.

Τις δικές της ευχές έστειλε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εύχεται βίον ανθόσπαρτον στους δύο δρομείς μεγάλων αποστάσεων, τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο και την Σοφία Ρήγα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Να ζήσετε».