Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ πέθανε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακή ανακοπή. Η μοναχοκόρη του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η οικογένεια μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Έλβις Πρίσλεϊ στο Instagram ενώ νωρίτερα η Πρισίλα Πρίσλεϊ είχε επιβεβαιώσει τον θάνατο της κόρης της μιλώντας στο CNN.

«Η Πρισίλα Πρίσλεϊ και η οικογένεια Πρίσλεϊ είναι συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο της αγαπημένης τους Λίζα Μαρί», αναφέρει η ανακοίνωση. «Είναι βαθιά ευγνώμονες για την υποστήριξη, την αγάπη και τις προσευχές όλων και ζητούν ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη σπίτι της.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα την εντόπισαν σπίτι της με ανακοπή καρδιάς και της χορήγησαν επινεφρίνη ενώ τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Καλαμπάσας ενώ οι γιατροί που έσπευσαν στον τόπο κατάφεραν να ανακτήσουν τον σφυγμό της πριν τη μεταφέρουν.

Το βράδυ της Τρίτης η 54χρονη τραγουδίστρια είχε δώσει το «παρών» στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς. Μαζί με τη μητέρα της παρακολούθησαν από κοντά τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία Elvis.

Στην ομιλία του ο Όστιν Μπάτλερ εξέφρασε την εκτίμησή του στους συγγενείς του Έλβις Πρίσλεϊ, την πρώην σύζυγο του Πρισίλα και την κόρη του Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, που έδωσαν την ευλογία τους για την ταινία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ