Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η κόρη του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ, Λίσα Μαρί, έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη σπίτι της.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα την εντόπισαν σπίτι της με ανακοπή καρδιάς και της χορήγησαν επινεφρίνη ενώ τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της στο Καλαμπάσας ενώ οι γιατροί που έσπευσαν στον τόπο κατάφεραν να ανακτήσουν τον σφιγμό της πριν τη μεταφέρουν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης 54χρονη Λίσα Μαρί έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Μπέβερλι Χιλς. Μαζί με τη μητέρα της παρακολούθησαν από κοντά τον Όστιν Μπάτλερ να κερδίζει μια Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία Elvis.

Στην ομιλία του ο Όστιν Μπάτλερ εξέφρασε την εκτίμησή του στους εν ζωή συγγενείς του Έλβις Πρίσλεϊ, την πρώην σύζυγο του Πρισίλα και την κόρη του Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, που έδωσαν την ευλογία τους για την ταινία.

Ωστόσο κράτησε τις μεγαλύτερες ευχαριστίες για το τέλος, καθώς ευχαρίστησε και τον ίδιο τον βασιλιά του rock and roll. «Έλβις Πρίσλεϊ, ήσουν ίνδαλμα και επαναστάτης» είπε ο Μπάτλερ. «Και σε αγαπώ τόσο πολύ» πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ