Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου η «Φάρμα» στο Star. Και ο παρουσιαστής Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας υποδέχθηκε στην ορεινή Αρκαδία και πιο συγκεκριμένα στο όρος Μαίναλο, μέσα σε ένα πυκνό δάσος με έλατα.

Το πρώτο επεισόδιο του reality μας έβαλε στο κλίμα του παιχνιδιού και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και οι αποκαλύψεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος έδειξε να αγκαλιάζει τη «Φάρμα» που συγκέντρωσε 14,7 % τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.

Και έτσι ο θείος Leo του MasterChef που έχει μπει στα τηλεοπτικά πράγματα από το 2018 έρχεται σε ρόλο παρουσιαστή στο νέο πολλά υποσχόμενο project του Star.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μονοπώλησαε το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα καθώς εκτός από αγαπημένος chef έγινε και πατέρας, αποκτώντας το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ωστόσο, όσο καλά και αν έχουμε γνωρίσει τον παρουσιαστή της «Φάρμας», πιγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε για εκείνον.

Πέντε πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

  • Μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους μάγειρες της Ελλάδας, αλλά όταν ήταν μικρός, δεν είχε σκεφτεί να γίνει μάγειρας. Η συνάντηση που είχε με έναν φίλο του, ο οποίος εκείνη την περίοδο φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής, του έδωσε το κίνητρο ώστε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Με το που τελείωσε το λύκειο γράφτηκε σε μια σχολή μαγειρικής, την οποία όμως δεν τελείωσε ποτέ.
  • Ο Γιάννης Λουκάκος -κριτής του πρώτου MasterCher (με νικητή τον Άκη Πετρετζίκη) είναι ο «μαγειρικός μπαμπάς του», αφού η πρώτη δουλειά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν στο εστιατόριο Semiramis.
  • Το 2020 άνοιξε τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, το Samano Radio, ο οποίος εκπέμπει από το διαδίκτυο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ροκ και έντεχνα ελληνικά τραγούδια.
  • Ο θείος Leo του MasterChef τον Σεπτέμβριο του 2022 έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ο ίδιος θεωρούσε μάλιστα και θεωρεί «γκουρού» στα θέματα των μωρών, τον καλό του φίλο Σωτήρη Κοντιζά και τον ρωτά πάντα όταν δυσκολέυεται με το μωρό.
  • Τέλος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του και δεν τον άφησε στην Αθήνα. μαζί με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκαν στην ορεινή Αρκαδία για τα γυρίμστα της «Φάρμα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ