Ο Κώστας Κωστόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά της Έλενας Αθανασοπούλου που τον κατήγγειλε για βιασμό. Η ηθοποιός έκανε την καταγγελία της μέσα από το Facebook ενώ λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε και αυτή της Άννας Τσουκαλά.

Σήμερα, ο σκηνοθέτης του «Σασμού» κατέθεσε μήνυση κατά της πρώτης ηθοποιού τονίζοντας: «Δεν θα αφήσω τη συκοφαντία να σέρνεται». Έκανε γνωστή την κίνησή του μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης…

Posted by Kostas Kostopoulos on Friday, May 27, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ