Νομικά ετοιμάζεται να κινηθεί ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος εναντίον της ηθοποιού Άννας Τσουκαλά. Η Άννα Τσουκαλά κατηγόρησε μέσω ανάρτησής της στο Facebook για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ο Κώστας Κωστόπουλος σκηνοθετούσε τη σειρά «Έρωτας» στον ΑΝΤ1 το 2007.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι επικοινώνησε με άτομα από το περιβάλλον του Κώστα Κωστόπουλου.

«Είναι σε γνώση των συγκεκριμένων καταγγελιών και το περιβάλλον του λέει πως και για αυτή την περίπτωση σκοπεύει να κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Όλα αυτά που υποστηρίζει η κα Τσουκαλά δηλαδή, δεν ισχύουν. Τον συκοφαντεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η καταγγελία της ηθοποιού η οποία μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, ήρθε έναν μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Τι ανέφερε η Άννα Τσουκαλά στην ανάρτησή της για τον Κώστα Κωστόπουλο;

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων η Άννα Τσουκαλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ