Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η καταγγελία της ηθοποιού η οποία μένει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, έρχεται ένα μήνα μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων η Άννα Τσουκαλά.

Σήμερα το πρωί η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και περιέγραψε όσα κατήγγειλε στην ανάρτησή της και όχι μόνο. «Γνωστός ηθοποιός με το «καλημέρα σας» μού είπε ότι “για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες”».

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ηθοποιό Άννα Τσουκαλά

Η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές με πιο γνωστή αυτή του Μανούσου Μανουσάκη, «Μη μου λες αντίο», όπου και υποδύθηκε την Μελέκ. Το 2009, η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε επαγγελματικό χώρο.

Έχει τελειώσει με άριστα το Brooklyn College Conservatory of music και κατάφερε να περάσει και στη σχολή Juilliard.

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της σε πολλές σειρές της τηλεόρασης, όπως οι «Φιλοδοξίες», ο «Έρωτας», η «Λίμνη των Στεναγμών», το «Μαμά + Γιος» και φυσικά, το «Μη μου λες αντίο».

Έχει πρωταγωνιστήσει και σε γνωστές ταινίες όπως: «Έρωτας στη Χουρμαδιά», «Οι γυναίκες που πέρασαν από εδώ», «Ο χαμένος θησαυρός του Χουρσίτ Πασά». Έχει παίξει στο Ηρώδειο στο έργο «Οδύσσεια», υποδυόμενη την Καλυψώ, σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, αλλά και στην θεατρική παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα».

Επαγγελματικά, η ίδια κατάφερε να γίνει γνωστή και εκτός συνόρων τόσο με τη συμμετοχή της σε θεατρικές παραστάσεις στην Αμερική, όσο και ως σοπράνο σε συναυλίες μαζί με τον σύζυγο της. Μάλιστα μαζί έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 24 συναυλίες στις ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ