Μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου έχει καταθέσει η Έλενα Αθανασοπούλου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να παραιτηθεί από τη θέση του στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», για να προστατεύσει τους συνεργάτες του και το σίριαλ.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι το 2010, βιάστηκε από τον Κώστα Κωστόπουλο, την περίοδο μάλιστα που διατηρούσαν φιλική σχέση. Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή, ειπώθηκε ότι η Έλενα Αθανασοπούλου, πριν προχωρήσει στη μήνυση, δεν είχε προχωρήσει σε καταγγελία στο ΣΕΗ, γεγονός ωστόσο που διέψευσε και θέλησε να ξεκαθαρίσει στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», την ώρα που στον «αέρα» ήταν και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το θέμα μου δεν είναι με τον κύριο Μπιμπίλα, να το ξεκαθαρίσω αυτό, το ΣΕΗ κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Βεβαίως και δέχομαι ότι ο κύριος Μπιμπίλας δε γνώριζε και δε μπορούσε να μου δώσει οποιοδήποτε τηλέφωνο. Το θέμα μου είναι με τον κύριο Χατζάκη ο οποίος χωρίς να ξέρει βγήκε στον αέρα του Πρωινού και με εξέθεσε λέγοντας τα χίλια μύρια.

Είπε ότι δεν έχω απευθυνθεί στο ΣΕΗ, ότι δεν έχω στοιχεία. Αυτό, σε μια τέτοια σκληρή υπόθεση, σε μια ποινική υπόθεσημ δε το δέχομαι να βγαίνουν και να λένε ότι δεν πήγα στο ΣΕΗ. Ποιος γνωρίζει τι κινήσεις κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video στο Znews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ