Ένα διαφορετικό βίντεο είδαμε με πρωταγωνιστές την Kόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον αρραβωνιαστικό της.
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ, που ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους με τον καλύτερο τρόπο.

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο πάρτι για τον γάμο του φίλου τους Σάιμον Χακ. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, το πράγμα κάπως ξέφυγε όταν η 42χρονη Κόρτνεϊ πήρε αγκαλιά το διάσημο ντράμερ. Η Kόρτνεϊ Καρντάσιαν λικνίστηκε στους ρυθμούς του τραγουδιού All the small things που έπαιζε η μπάντα του, Blink-182’s.

Δείτε το βίντεο με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να χορεύει στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της:

Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν έχει σχέση με τον ντράμερ των Blink-182 εδώ και 9 μήνες, όμως από τα πρώτα κιόλας βήματα της σχέσης τους ήταν προφανές στον κύκλο τους ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Το μόνο που απέμενε ήταν ο 45χρονος να το πάρει απόφαση και να ζητήσει επισήμως το χέρι της αγαπημένης του, κάτι που έκανε τoν προηγούμενο μήνα και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό και ρομαντικό τρόπο.

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Σκοτ Ντίσικ, με τον οποίο απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Τον Μέισον Ντας, την Πενέλοπε Σκότλαντ και τον Ρέιν Άστον.

Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ