Ο επαγγελματίας οδηγών αγώνων ράλι και Κεν Μπλοκ έχασε τη ζωή του. Ο 55χρονος σκοτώθηκε σε ατύχημα με snowmobile όπως δήλωσε η ομάδα του Hoonigan Racing.

«Με βαθύτατη λύπη μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Ken Block πέθανε σε ατύχημα με snowmobile σήμερα. Ο Κεν ήταν οραματιστής, πρωτοπόρος και είδωλο. Και το πιο σημαντικό, πατέρας και σύζυγος. Θα του λείψει απίστευτα», ανέφερε η ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα.

Το ατύχημα συνέβη στην κομητεία Wasatch της Γιούτα. Το τοπικό γραφείο του σερίφη είπε ότι ο Κεν Μπλοκ οδηγούσε σε μια απότομη πλαγιά όταν το snowmobile ανασηκώθηκε και προσγειώθηκε από πάνω του.

«Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο από τα τραύματα που υπέστη στο ατύχημα», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, προσθέτοντας ότι μαζί του βρισκόταν ομάδα, αλλά ήταν μόνος όταν συνέβη το ατύχημα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο ράλι το 2005 και ονομάστηκε Rookie of the Year στο Πρωτάθλημα Rally America. Αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και κέρδισε πολλά μετάλλια Rally Cross στα Games X.

Ίδρυσε επίσης την εταιρεία αθλητικών ειδών DC Shoes και παρήγαγε τη σειρά βίντεο Gymkhana, στην οποία ο ίδιος οδηγούσε σε επικίνδυνες πίστες και πίστες με εμπόδια. Η σειρά συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ώρες πριν από το ατύχημα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στα stories του από τη χιονισμένη Γιούτα.

Όσο για το τελευταίο του post στο Instagram, εκείνο αφορούσε την 16χρονη κόρη του.