Η Κατερίνα Καινούργιου είναι συναισθηματική και αυθόρμητη. Ερωτεύεται με όλο της το είναι γι’ αυτό και δεν θα το κρύψει αν υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή της. Στη σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, αν και είχε κρατήσει από την αρχή χαμηλούς τόνους, καθώς δεν ήταν ένας άνθρωπος που κινούταν στον χώρο της showbiz, ποτέ δεν είχε αρνηθεί πως είναι μαζί. Στην πορεία της σχέσης τους, μάλιστα, είχε παραδεχτεί τα συναισθήματα που έχει για εκείνον και πως είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της.

Τα πρώτα σύννεφα της σχέσης τους εμφανίστηκαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, στα μέσα του φθινοπώρου, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει ιδιαίτερα μελαγχολική ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν η συζήτηση πήγαινε σε ζητήματα καρδιάς. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν τοποθετήθηκε επισήμως για το αν παραμένει ή όχι μαζί, αν και έπαψαν να κάνουν κοινές εξόδους όπως συνήθιζαν παλιότερα, κυρίως σε ψαγμένα εστιατόρια που ήταν μια κοινή τους αδυναμία.

Αν και δημοσιεύματα τους ήθελαν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, μιλώντας για πιθανή επανασύνδεση, την περασμένη Δευτέρα, ημέρα των ερωτευμένων, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε ξεκάθαρα πως «δεν γιορτάζω. Χαίρομαι όμως όταν οι άλλοι γιορτάζουν, αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές».

Σήμερα, μάλιστα, διαπιστώσαμε πως από το Instagram της έχει διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες, με εξαίρεση μια φωτογραφία από ταξίδι τους στη Σαντορίνη, επεξεργασμένη από τον καλλιτέχνη Γρηγόρη Μασούρα όπου εμφανίζονται σαν animated φιγούρες, τη μοναδική κοινή φωτογραφία που είχε αναρτήσει και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στο προφίλ του τον Αύγουστο του 2020.

Ακούγεται έντονα πως η παρουσιάστρια έχει αφήσει οριστικά πίσω της αυτή τη σχέση, η οποία ναι μεν υπήρξε από τις πιο σημαντικές στη ζωή της αλλά φαίνεται να οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, με την ίδια να γυρίζει τελικά σελίδα, αποφασισμένη να μην κάνει εκπτώσεις στα θέλω της. Φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει ήδη προχωρήσει δεν επιβεβαιώνονται, καθώς η ίδια δηλώνει στο κοντινό της περιβάλλον πως αυτό το διάστημα θέλει χρόνο πρώτα από όλα για τον εαυτό της. Πάντως τον τελευταίο καιρό δείχνει ευδιάθετη, κάνει αστεία με τους συνεργάτες της και έχει ανακτήσει το κέφι και τη ζωντάνια της, κάτι που έχει εντείνει και τις φήμες πως κάτι συμβαίνει στη ζωή της, παρόλο που δηλώνει μόνη. Κρίνοντας από τις μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις της, όταν υπάρξει κάτι σταθερό και δυνατό στη ζωή της θα το ανακοινώσει η ίδια με τον τρόπο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ