Στην Ιταλία ταξίδεψε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγρίδη. Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram της ταξίδεψε και τους διαδικτυακούς της φίλους στα παράλια της ακτής του Αμάλφι. Μία από τις πόζες της με τον αγαπημένο της στο Ποζιτάνο έγινε και έμπνευση για έναν γνωστό illustrator.

«Αυτό το υπέροχο μέρος το αγαπώ», έγραψε η παρουσιάστρια ανεβάζοντας την φωτογραφία όπουαντί για τα κανονικά τους πρόσωπα, φαίνονται αυτά γνωστών ηρώων της Disney: της Σταχτοπούτας και του πρίγκιπα Έρικ, από την «Μικρή Γοργόνα».

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ανεβάζει μια παρόμοια φωτογραφία. Με τους ίδιους ήρωες, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πόζαραν με φόντο τη Σαντορίνη, στις διακοπές τους πέρυσι τον Αύγουστο.

Ο καλλιτέχνης που βρίσκεται πίσω από αυτές τις δύο φωτογραφίες είναι ο 28χρονος Γρηγόρης Μασούρας. Το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του και έχει προκαλέσει αίσθηση στα social media. Ανάμεσα στους θαυμαστές της δουλειάς του είναι και πολλοί διάσημοι όπως η Κιμ Καρντάσιαν την οποία μάλιστα έχει συμπεριλάβει και στα project του.

Ο Γρηγόρης, πριν από κάποια χρόνια, δημιούργησε το Animation In Reality και αντικαθιστά τα πρόσωπα διάφορων celebrities με αυτά των καρτούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ