Την παράστασή της στο θέατρο παλλάς ακύρωσε χθες για λόγους υγείας η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» που εμφανίζεται στο «Τρίτο Στεφάνι» μαζί με τη Μαρία καβογιάννη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στη σκηνή του θεάτρου. Το Παλλάς έβγαλε μάλιστα και χθες ανακοίνωση προς όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση ότι ακυρώθηκε για λόγους υγείας της Μαρίας Κίτσου.

Η ανακοίνωση τόνιζε πως δεν επρόκειται για λόγους κορονοϊού αλλά για άλλο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει η Μαρία Κίτσου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» αυτή είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει μια ακύρωση της παράστασης από τη Μαρία Κίτσου για λόγους υγείας. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός η παράσταση «Τρίτο Στεφάνι» είχει ακυρωθεί -ενώ ήταν sold out- ακόμη τρεις φορές στις αρχές του Νοεμβρίου.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Πάνος Κατσαρίδης, διευθύνων σύμβουλος του Παλλάς ο οποίος ανέφερε τον λόγο που η Μαρία Κίτσου ακύρωσε την παράστασή της: «Οι μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες για το θέατρο. Δεν μιλάμε για κρούσμα κορονοϊού, δεν έχει καμία σχέση με αυτό ούτε υπήρχε χαμηλή πληρότητα. Αυτό που έγινε είναι ότι δυο ώρες πριν από την παράσταση η κυρία Κίτσου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και ήταν αδύνατο να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο και κάποιοι ήρθαν στο θέατρο.

Έχει γίνει το ίδιο άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη πάλι για λόγους υγείας που πάλι δεν είχε να κάνει με κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι εποχές για το θέατρο. Σίγουρα στεναχωρήθηκαν όλοι πρώτα απ’ όλα για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Κίτσου. Δεν το έκανε επίτηδες και εκείνη. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις τελευταίες επτά παραστάσεις που έχουν μείνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ