Το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος, πρώην φίλη του Τζόνι Ντεπ, αρνήθηκε την Τετάρτη ότι είχε δεχτεί επίθεση από τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Η Κέιτ Μος κατέθεσε ως μάρτυρας αντίκρουσης στη μήνυση του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ.

Η Χερντ, στην κατάθεσή της, έκανε μια παροδική αναφορά στην Κέιτ Μος και μια φήμη ότι ο Ντεπ την είχε σπρώξει από τις σκάλες όταν έβγαιναν ραντεβού. «Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμία σκάλα». Η Χερντ αναφέρθηκε στο πρώην σουπερ μόντελ καθώς περιέγραψε έναν καβγά στον οποίο παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον ηθοποιό.

Η Κέιτ Μος, σε μαρτυρία της μέσω βίντεο κλήσης, παρασχέθηκε ότι ο Ντεπ δεν της επιτέθηκε ποτέ. Είπε ότι κάποτε γλίστρησε από μια σκάλα μετά από μια καταιγίδα σε θέρετρο της Τζαμάικας και ότι ο Ντεπ την βοήθησε. Κατέθεσε για λιγότερο από 5 λεπτά και δεν αντεξετάστηκε.

Ο ηθοποιός μηνύει τη Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ για ένα άρθρο του Δεκεμβρίου 2018 που έγραψε στην Washington Post, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση».

Οι δικηγόροι του λένε ότι δυσφημήθηκε από το άρθρο, παρόλο που δεν ανέφερε ποτέ το όνομά του. Ο Ντεπ αρνήθηκε ότι χτύπησε ποτέ τη Χερντ.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, ο Tζόνι Ντεπ αντιμετώπισε μεγάλη αντίδραση, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά μεγάλα έργα της καριέρας του, όπως το «Fantastic Beasts» και η πιο αγαπημένη του σειρά ταινιών «Πειρατές της Καραϊβικής».

Έτσι η έκτη ταινία έχει συναντήσει αρκετά προβλήματα αφού έχασε τον κεντρικό της πρωταγωνιστή, τον Καπετάνιο Tζακ Σπάροου του Τζόνι Ντεπ.

Η Disney έκοψε επαφές με τον γνωστό ηθοποιό και τον έδιωξε από την έκτη ταινία, όταν το περίφημο δημοσίευμα της Άμπερ Χερντ στο Washington Post έκανε το γύρο του διαδικτύου το 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ